Lidt mere julebag😊

I Är har der vÊret rimeligt gang i julebagning. PebernÞdder forsvinder nÊsten hurtigere end jeg kan nÄ at bage dem, sÄ der er kommet begrÊnsning pÄ. NÊste Är tror jeg, at jeg laver en giga portion dej i starten af december. SÄ kan jeg dele det i 24 mindre dele og putte i fryseren, sÄ der er lidt til hver dag.

Sidste Ă„r forsĂžgte jeg mig med vaniliekranse, men det var ikke nogen succes. Jeg var sĂ„ heldig, at Anne Eva en dag kom med en dims til rĂžremaskinen, sĂ„ jeg kan lave dem med hjĂŠlp fra maskinkraft. Det er sĂ„ meget lettere og bestemt ikke sidste gang de skal bages. Jeg har et lille problem med den dims. Jeg kan nemlig slet ikke se, hvad nr 2 fra venstre skal bruges til??đŸ€šđŸ€”

En af traditionerne pĂ„ ChristiansĂž skole er juleafslutningen et par dage fĂžr ferien starter. Det er forĂŠldrerĂ„det, der stĂ„r for det. Alle medbringer noget julelĂŠkkerier til fĂŠlles fornĂžjelse og sĂ„ serveres der “glĂžgg” til alle. Det plejer at vĂŠre et par hyggelige timer, hvor bĂžrn og voksne fĂ„r snakket og Ăžnsket hinanden glĂŠdelig jul.

Hos os har det med at udvikle sig lidt, nÄr julelÊkkerierne skal forberedes. For to Är siden havde vi juleroulade med pÄ skolen og sidste Är var der grÞnne kokosmakroner, der skulle ligne grantrÊer. Da vi endnu ikke havde nÄet at bage og pynte peberkager, fik jeg bagt dem og Luna hjalp med at pynte. DesvÊrre har jeg kun 6 skruedimser til tylerne, sÄ vi mÄtte spare pÄ farverne. Til min skrÊk kunne jeg konstatere, at jeg har bagt alt for lidt pÄ det seneste, for flere af farverne var udlÞbet. Men de vigtigste farver duede stadig. Vi hyggede ret meget med at prÞve at udfÞre de ideer vi havde, med svingende resultater. Der er ingen tvivl om, at Lunas evner er markant bedre end mine. Men vi endte begge med Þmme fingre og hÄndled efter at have pyntet i et par timer. Til sidst fik vi hjÊlp fra Albert, der ogsÄ ville prÞve.

I dag skal jeg have lavet lidt chokolade, men sĂ„ er det vist ogsĂ„ ved at vĂŠre slut – pĂ„ denne side af jul😉

2 thoughts on “Lidt mere julebag😊

  1. Pingback: Adventsfest – og andre traditioner i december | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s