En podcast-anbefaling

Dette indlæg handler ikke om livet på Christiansø. Jeg skriver det, fordi jeg er en mega stolt mor og synes, at ældsten virkelig har gang i noget godt.

Mads har startet en podcast. Og det er ikke en hvilken som helst podcast. Den hedder “Mads og jagten på troserfaringer”. Som navnet antyder, så har det noget med tro at gøre. Foreløbigt er der kommet 6 afsnit, men jeg ved, at der allerede er optaget flere, som jeg glæder mig meget til at høre. Den seneste er optaget meget tæt på min barndomsby, Løgstør, så da han var færdig, blev jeg ringet op. Mads tænkte, at når nu han var så tæt på, så ville han da lige se, hvor jeg boede dengang. Det blev til en gang FaceTime, hvor han viste mig barndommens gade. Totalt nostalgi og taknemmelighed for at tage mig med💙💙

I podcasten snakker Mads med forskellige om deres forhold til tro, og hvordan troen har haft indflydelse på deres liv. Den seneste gæst var ateist i sine unge dage. Det er blevet til to rigtig interessante afsnit om Jacob Munks liv.

Jeg vil stærkt anbefale at høre podcasten. Den er ikke forkyndende, så man skal ikke blive skræmt af, at den handler om tro. Det har vi alle en eller anden holdning til, og måske bliver I også klogere, det er jeg i hvert fald blevet😊 God fornøjelse😊

Mens jeg skrev, sad jeg med denne udsigt, hvilket i mine øjne må være den bedste udsigt, at arbejde til😍 (Nu har I også fået lidt fra Christiansø😉)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s