Hvem skriver

Som det allerførste vil jeg slå fast, at alle billeder på min blog er mine! Ingen må bruge mine billeder uden min tilladelse!

Jeg hedder Charlotte, er uddannet social- og sundhedsassistent, er gift med Flemming og har 4 børn, Mads, Luna, Victor og Albert. Jeg skriver om min families kommende liv på Danmarks østligste beboede ø – Christiansø. Det at turde miste fodfæste en tid, for ikke at miste sig selv i en til tider alt for stresset hverdag med 4 børn, selvstændig mand og fuldtidsarbejde som nattevagt.

Ovenstående var det, jeg skrev tilbage i sommeren 2013, da jeg startede bloggen. Siden har vi så absolut fundet fodfæste her på Christiansø, og vi fortryder ikke at vi sprang ud i det. Jeg skriver stadig om vores liv på den skønne ø mod øst, men det er mere og mere den helt almindelige hverdag, hvor det i starten mest var alt det nye og de anderledes måder tingene fungerer på, når man ikke bare lige kan hoppe ud i bilen eller ind i toget. De ting vi i starten tænkte meget over var anderledes – butikkens åbningstider, ingen mulighed for at komme væk fra fredag-mandag om vinteren, speciallægebesøg kræver som regel overnatning osv – er blevet en del af hverdagen, noget vi har vendt til noget positivt.

Nu ville jeg beskrive mig selv på følgende måde: Jeg hedder Charlotte, er gift med Flemming, som jeg har 4 børn sammen med. Mads, der er flyttet hjemmefra, fordi det gør man efter 7.kl. her på øen og er modnet enormt meget af det. Luna, den skønne pige der elsker at sætte hår og lege med avanceret neglelak. Victor, der går lige i hjertet på mange på sin vej og som har infantil autisme og ADHD. Albert, familiens yngste og frækkeste. Min tid går med at passe bibliotek, afløse på posten, guide turister, være kaffekone for håndværkerne, være MOR og mange andre store og små ting.

12 kommentarer

12 thoughts on “Hvem skriver

 1. Hej.
  Er lige landet på din blog. Hvor aldeles spændende med jeres flytning til Christiansø. Har endnu ikke fordybet mig i din blog, men måtte lige kommentere.
  Hej fra Gitte

  Like

 2. Hej Charlotte,
  Jeg faldte tilfældigvis over din blog via Facebook og synes, den er SÅ hyggelig 🙂 Jeg synes, det er et misundelsesværdigt skridt, I har taget – ville ønske jeg havde mod til noget lignende 🙂
  Kh Bianca (Bang)

  Like

  • Hej Bianca
   Havde du spurgt os for fem år siden, havde vi heller ikke haft modet 😉 men lige nu passede det, og så måtte vi gøre det, for ikke a fortryde senere.

   Kh Charlotte

   Like

 3. Hej Charlotte –

  Tak for en superflot, velfortalt og klog blog om livet på Danmarks mest særprægede sted, som – sammen med sine mennesker – vandt vores hjerter for 33 år siden. Og tak også for mange dejlige billeder – alt for mange billeder bliver bare hængende på kameraernes hukommelseskort og kommer aldrig videre Jeg glæder mig til at følge bloggen og til at sige hej, næste gang vi er på øen.

  Kh Rolf (Jonshøj)

  Like

  • Tak for de pæne ord, Rolf.
   Jeg bliver lidt nysgerrig efter at høre om din tilknytning til øen.
   Og kom endelig og hils på 🙂

   Kh Charlotte

   Like

 4. Hej Charlotte. Jeg er kone til Ejvind og vi kommer snart til at bo på Christiansø. Det er en fantastisk blog du har….super billeder, som får mig til at glæde mig til vores nye liv. Lige nu er der nok at gøre med at sortere, pakke og smide ud!
  Jeg håber, at vi får “kemi” sammen, jeg kan se at vi følger de samme strikkeblogs. …
  Vi ses
  Krista Jensen

  Like

  • Hej Krista
   Jeg glæder mig til at møde dig – selvom jeg smutter på ferie lige når I kommer.
   Hyggeligt med en mere der strikker. Det skal nok blive hyggeligt 🙂
   Jeg husker tydeligt den sidste tid med pakning og en masse blandede følelser, hvor der både skulle tages afsked med det kendte og forventninger om det nye.
   Vi ses 🙂

   Kh Charlotte

   Like

 5. Hej kringlet

  Jeg fandt din blog via slyngebarn hvor du havde skrevet noget om gastrokopi af dit barn. Det ligner meget min søns tilfælde. Han er nu 5 år og har ‘sure opstød’ hvor han får mad op i munden. Jeg kan se dit indlæg er fra 2014 – hvad endte det med? Min søn skal nu have gastrokopi . Jeg håber det er ok jeg skriver her – kunne ikke se andre måder at kontakte dig på.

  Mvh
  L

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s