Ikke mere Kreahjørnet

Ja man bliver klogere her i blog-land…jeg troede jeg kunne have en side til mine Krea-ting. Men det kan jeg ikke, hvis jeg løbende vil lægge ting op. Så det må blive sammen med de andre indlæg, og så skal jeg finde en måde at kunne finde tingene igen.
Men her kommer det der så ikke har en side for sig selv mere 😉

Noget af det, jeg glæder mig til at få mere tid til på Chr.ø, er mit håndarbejde. Jeg elsker at strikke og hækle og syer også gerne, hvis der er nogle lettere projekter. Desværre har tiden slet ikke været til det, så de varmepuder jeg er igang med til ungerne, har været meget lang tid undervejs. Men de bliver færdige inden vi flytter!!

Når jeg trænger til at slappe af, sætter jeg mig med noget garn og nogle pinde eller en nål. Lige for tiden er det mest nålen, der trækker, men jeg har et større evighedsprojekt klar til pindene. Jeg skal bare lige have roen i hovedet til at finde hoved og hale i mønstret. Jeg har også stort set altid et mindre hækleprojekt med mig. Lige for tiden er det firkanter til et tæppe i alle mulige farver. Som nogle måske har spottet har jeg altid gang i flere projekter på en gang, er ikke typen, der har tålmodighed til at gøre et helt tæppe færdigt, uden der kommer andre ting ind og gør det lidt mere varieret.

Billeder kan jeg desværre ikke vise lige nu, da der er et par drenge, der sidder meget tungt på min iPad og iPhone 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s