Ting er ikke altid logisk

Jeg har en app på både mobil og iPad, som jeg i princippet bare kan slette. Det er sjovt nok meget lettere sagt end gjort. Og det er altså ikke fordi det rent fysisk er svært at slette dem, det er jo bare at trykke på dem til de ryster, og så trykke på det lille kryds. Men jeg holder lidt igen uden nogen logisk forklaring.
App’en er Tabulex, som er SFO’ens app. Luna og Victor ER færdige i SFO. Men vi har alle været helt utroligt glade for både Engblomsten og Fristedet, så måske er det det, der gør, at det ikke bare lige er noget, jeg har fået gjort.
Flere gange dagligt kigger jeg på app’en og tænker, at det må blive en anden dag. Måske jeg bare skulle gøre det. Måske vil det give lidt mere ro i hovedet at få den væk. Jeg å hellere få det gjort…i morgen 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s