En strøgtur – eller hvad andre ville kalde impulsindkøb

En strøgtur i Vejle kan hurtigt give ømme skuldre, når man – jeg – nu lige falder over noget vi jo alligevel skal have på et tidspunkt 🙂

Egentlig skulle jeg bare ind og aflevere de brillestel, jeg havde haft lånt med hjem, som familien slet ikke kunne lide. Så det bliver ved de 8 år gamle briller, som reelt set også virker fint endnu. Men når nu jeg var derinde og ikke lige havde styr på, hvornår bussen kørte hjem, så kunne jeg jo ligeså godt kigge mig lidt omkring. Var også på jagt efter en terning, man skal samle af 6 skumbrikker. Der findes 6 forskellige farver, alt efter sværhedsgraden. Victor har fået de to af dem, men den ene er gået i stykker, så jeg lovede ham at se, om jeg kunne finde dem igen. Det kunne jeg ikke 😦

Nå tilbage til det det hele endte med. Jeg gik ind i Tiger, og blev overfaldet af hørebøffer i forskellige farver. Jeg har længe tænkt, at det nok ville være godt, hvis vi skal med tog, færge, bus, båd når vi skal mellem Jylland og Christiansø. Hvis de så samtidig har hver deres mp3, så slipper vi for konflikter om, hvem der skal høre hvad på mobil og iPad. Hvis man nu ikke skal tænke økonomi, så ville ønsket være iPod Nano, da de så også kan se podcast. Men det bliver nok ved drømmene 😉

Hvorom alting er så endte jeg med at købe 3 sæt hørebøffer – troede jo at ældsten havde sine endnu, men de er så væk…surprise 😉

Lidt længere inde i butikken er der pandelamper, som nærmest er et must, da der ikke er så meget lys, når der er mørkt udenfor. Tror ikke jeg så en eneste gadelygte, og på stierne er der i hvert fald helt sikkert ikke lys. Og så så jeg at nogle af dem, der bor på øen nu, havde en kurv med pandelamper, så det har været noget af det, vi helt sikkert skulle have købt. Manden har en, så der røg 5 stk. i kurven. Nu håber jeg så bare, at de kan spændes ind til børnehoveder, ellers får de ekstra tykke huer på hele vinteren!

Og her er så hele herligheden

20130703-162346.jpg

Og de blev hurtigt indviet af Albert, der synes de er helt perfekte til mors iPad. Dejligt at de passer og ser ud til at sidde godt på et lille barnehovede.

20130703-162526.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s