Lærerpar søges

Inden I får lov til at høre om vores ferie og Flemmings fødselsdag, skal I hjælpe mig med noget. Vores lærerpar, Lise og Lars, har valgt at flytte fra øen. De har to børn, som også skal prøve at have andre lærere end sine forældre. Men det betyder jo at vi mangler et lærerpar til vores skole. Så hvis I kender nogen, der kender nogen…så send linket til dem. Vi har en gruppe skønne børn på en lille hyggelig skole med en god forældregruppe. Det er klart en fordel, hvis man har skolesøgende børn eller yngre. Rent egoistisk vil jeg foretrække en familien med nogle piger på omkring 12 år 😉

Klik ind på skolens hjemmeside og læs stillingsopslaget. På forsiden kan du se skolens elever og lærere fra årets første skoledag. Der er ansøgningsfrist 25/8 16, så skynd jer at dele opslaget, så vi kan få de helt rigtige lærere til skolen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s