Kérestetid💜

Tilbage i januar ringede jeg til mine forĂŠldre for at spĂžrge, om de havde lyst til at komme over og passe tre bĂžrn, nĂ„r Mads blev fĂŠrdig med 9. klasse. Og hvis de havde lyst, om de sĂ„ ville komme et par dage tidligere, sĂ„ vi to voksne kunne fĂ„ nogle dage uden bĂžrn. Det ville de heldigvis godt😊

LĂžrdag i sidste uge kom de kl 11 og vi tog afsted kl 14. PĂ„ sĂ„dan en tur er det med at lave ting, hvor det ikke er hensigtsmĂŠssigt at have bĂžrn med. Vi var bl.a i Operaen og fĂ„ en rundvisning. Meget interessant! Al trĂŠvĂŠrket er lavet af ahorn, som er det samme strygeinstrumenter er bygget i. 


Vi var pĂ„ papirĂžen og fĂ„ en ĂžlđŸ»

Mandag aften havde vi billetter til Cirkusrevyen. Vi havde pĂ„ forhĂ„nd bestilt spisning pĂ„ Bakken, sĂ„ vi ikke skulle tĂŠnke pĂ„ det. Det var ikke fordi vi var specielt sultne, sĂ„ det passede fint, at det var tapas. Godt nok var der 12 retter, men det var ikke sĂ„ tungt. Og desserten smagte fantastisk. 

Vi gik i Nyhavn den ene dag, hvor vi sĂ„ noget ingen af os havde set fĂžr. Broen skulle Ă„bnes og at dĂžmme efter folks reaktion, er det ikke noget der sker sĂ„ tit. Vi to turister anede ikke at den kunne Ă„bne. 

Senere kom vi forbi en af de nye broer ude ved papirĂžen da den skulle Ă„bnes. 

Tirsdag var vi nede i ruinerne under Christiansborg. NĂ„r vi senere skal have Mads og Luna med til KĂžbenhavn i en uge, skal de med hen og se alt der er Ă„bent for offentligheden pĂ„ Christiansborg. 

Inden turen gik til Odense tirsdag eftermiddag skulle vi have lidt frokost. MĂ„ske er det en smart KĂžbenhavner-ting, men der skal altsĂ„ ikke sorte oliven i min nachos😁 Jalapenios er bare for stĂŠrke for mig, men det hĂžre jo med. Men sorte oliven???

Om vi savnede de tre smĂ„?? Ikke spor😉 De var i trygge hĂŠnder og hyggede sig med bedsteforĂŠldrene😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s