Kærestetid💜

Tilbage i januar ringede jeg til mine forældre for at spørge, om de havde lyst til at komme over og passe tre børn, når Mads blev færdig med 9. klasse. Og hvis de havde lyst, om de så ville komme et par dage tidligere, så vi to voksne kunne få nogle dage uden børn. Det ville de heldigvis godt😊

Lørdag i sidste uge kom de kl 11 og vi tog afsted kl 14. På sådan en tur er det med at lave ting, hvor det ikke er hensigtsmæssigt at have børn med. Vi var bl.a i Operaen og få en rundvisning. Meget interessant! Al træværket er lavet af ahorn, som er det samme strygeinstrumenter er bygget i. 


Vi var på papirøen og få en øl🍻

Mandag aften havde vi billetter til Cirkusrevyen. Vi havde på forhånd bestilt spisning på Bakken, så vi ikke skulle tænke på det. Det var ikke fordi vi var specielt sultne, så det passede fint, at det var tapas. Godt nok var der 12 retter, men det var ikke så tungt. Og desserten smagte fantastisk. 

Vi gik i Nyhavn den ene dag, hvor vi så noget ingen af os havde set før. Broen skulle åbnes og at dømme efter folks reaktion, er det ikke noget der sker så tit. Vi to turister anede ikke at den kunne åbne. 

Senere kom vi forbi en af de nye broer ude ved papirøen da den skulle åbnes. 

Tirsdag var vi nede i ruinerne under Christiansborg. Når vi senere skal have Mads og Luna med til København i en uge, skal de med hen og se alt der er åbent for offentligheden på Christiansborg. 

Inden turen gik til Odense tirsdag eftermiddag skulle vi have lidt frokost. Måske er det en smart Københavner-ting, men der skal altså ikke sorte oliven i min nachos😁 Jalapenios er bare for stærke for mig, men det høre jo med. Men sorte oliven???

Om vi savnede de tre små?? Ikke spor😉 De var i trygge hænder og hyggede sig med bedsteforældrene😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s