Et kapitel er slut

Jeg har en masse at fortælle. Og nu hvor de tre små er taget til Jylland på sommerferie med bedsteforældrene, har jeg ro til det. Så derfor kommer der lige nogle indlæg i rap😉
For 10 år siden startede Mads i 0.kl på Andkær skole. Efter 1 år der har han været godt et år på Gauerslund skole, knap 5 år på Mentiqa Odense, et år på Christiansø skole, knap et år på Mentiqa Odense og tilsidst godt et år på Sct. Albani skole i Odense.
I tirsdags tog vi til Odense efter nogle dejlige dage i København. Onsdag aften var der dimission for 9.kl, og vi fulgtes med denne unge mand💙 Sammen med min svigerinde tog vi ud og spiste først. Mads har boet hos min bror og svigerinde de sidste to år, så det var naturligt at de skulle med til at fejre Mads. Min bror var ude at rejse, derfor var han ikke med. 

Klasselæreren holdte en tale til klassen, hvor hun havde noget personligt til hver enkelt elev. Skolelederen og to fra klassen holdte også tale, og jeg indrømmer blankt, at der var mere end en enkelt tåre i øjenkrogen😉


Eksamenbeviset bliver uddelt

De smukke unge mennesker

Og det hele skal lige nærstuderes og regnes snit😄

To gode venner der har fulgtes ad i 4 1/2 år på trods af meget stor geografisk afstand – Slagelse-Brejning/Slagelse-Christiansø. 

Kære Mads, tillykke med afsluttet folkeskole🇩🇰😘

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s