AFS

De snart tre år vi har boet på Christiansø, har der været besøg af AFS’er fra Bornholm i juni. Det er udvekslingsstuderende fra hele verden, der har boet på Bornholm i ca 10 mdr. Der plejer at komme 4-5 unge, der bliver indkvarteret hos skolefamilierne og er på øen i 3 dage. Vi har ikke tidligere haft en boende, men vi havde lovet Luna, at det skulle vi i år. Vores eneste krav var, at det skulle være en pige. Så fra tirsdag til torsdag i starten af juni havde vi fornøjelsen af at have Miku i familien. Miku kommer fra Japan og har lært at snakke flydende dansk siden hun kom til Danmark i august. Luna nød at have en stor pige i huset. 

Den første aften skulle AFS’erne lave en ret fra deres hjemland til fælles buffet på Månen for skolens elever og forældre. Luna og Miku hyggede sig med at lave maden som bestod af kyllingestykker i marinade, vendt i æg og mel og tilsidst friturestegt. Det smagte skønt. 

Årets 5 AFS’ere. Jeg var ret arbejdsramt i de dage, så jeg fandt aldrig helt ud af, hvad de andre hed. Miku står yderst til højre. 

Hygge i sofaen med japansk slik. 

Onsdag eftermiddag havde vi kaffehygge i Kongens Have. Som det ses, havde vi vejret med os😊

Når nu vi var på en ø, og vi har båd, skulle vi naturligvis have Miku med ud at sejle. Vejret var ikke det bedste, og vi var ret våde da vi kom hjem. 

Torsdag blev der sagt farvel. Det var nogle hyggelige dage, som Luna havde nydt rigtig meget. Det er bestemt ikke sidste gang vi melder os til at have en AFS’er boende. Det var en god oplevelse for alle. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s