Glædelig påske :-)

Den seneste tid har der været lidt -meget – stille på bloggen. Som jeg skrev sidst, så røg jeg ind tirsdag aften i sidste uge med en skulder af led. Jeg kan godt hilse og sige at det gør ondt 😦
Onsdag var jeg temmelig dopet af et ordentligt skud morfin og stesolid og tilsidst fuld narkose tirsdag aften. Jeg kunne holde mig vågen meget kort tid af gangen. Torsdag kom jeg hjem 🙂 dejligt! Flemming tog afsted to timer senere sammen med drengene. Han skulle til tandlæge i København og tog drengene med så jeg kunne få ro herhjemme. Min højre arm var fixeret i en mitella – en slags slynge som er spændt ind til kroppen. Det skulle den være i ca en uge. Luna blev hjem og hjalp mig, hvilket var en stor hjælp, da noget så simpelt som at få tøj på var en udfordring. Vi hyggede os og Luna lavede aftensmad

IMG_5258.JPG

Efter en uge røg mitellaen af, og jeg syntes at det gik hurtigt fremad med skulderen, så jeg kunne jo godt lige støvsuge køkken og stue. Om aftenen var bevægeligheden da også noget større i skulderen. Men siden har jeg nok måttet erkende at det var et voldsomt dårligt træk. Efter at have vendt det med et par eksperter på slyngebarn må jeg nok konkludere, at jeg har overanstrengt skulderen. Så nu er jeg tilbage til helt ro, fordi alt andet gør ondt.
Det positive er at jeg får læst en del. Men det er godt nok trist i længden at sove dårligt om natten – så jeg må ind og sove igen når ungerne er kommet afsted – og bruge så mange timer på sofaen fordi det gør ondt at lave noget.

Men i går gik jeg lidt i haven. Planen for påsken var at vi skulle gør haven forårsklar. Det bliver så mest Flemming der gør det. Jeg sad og lugede lidt med venstre hånd, og fortsætter når vejret er bedre end i dag.
Victor har plukket påskeliljer til mig som står står og pynter både stue og køkken

IMG_5269.JPG

Glædelig påske til jer alle!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s