En aftale er en aftale

Også når man har lavet den med sig selv 😉
For længe siden aftalte jeg med mig selv, at jeg ikke måtte gå igang med nye hækle/strikke projekter, før jeg havde færdiggjort nogle af de igangværende. Jeg syntes, at jeg havde lavet et indlæg om de ting, jeg var igang med, men det indlæg kan jeg ikke finde.
Men her er en opdatering af projekterne.

Et sjal med lidt skønshedsfejl

IMG_4659.JPG

IMG_4658.JPG

Et hæklet tørklæde er også hoppet af nålen.

IMG_4655.JPG

Det er hæklet på en større nål end beregnet til garnet. Bagefter er det skyllet i kold vand og trukket, så maskerne bliver lange.

IMG_4656.JPG

Og hvad årsagen er til at der lige er blevet to ting færdig i grønne farver, ved jeg ikke, for jeg er normalt slet ikke til grøn 😉

Længe inden vi flyttede, begyndte jeg på et lappetæppe til sofaen. Det begynder nu at ligne noget. Det har været i skammekrogen i flere omgange, fordi jeg var kørt træt i firkanter, ikke kunne finde ud af, hvor stort det skulle være og fordi der var andre ting, der var en del mere interessante. Men nu skal det være. Det er for stort at tage med, men der bliver arbejdet på det stort set dagligt herhjemme. Jeg mangler 6 rækker der skal hækles sammen, og så en kant rundt, som jeg ikke endnu har afgjort hvordan skal være.

IMG_4660.JPG

IMG_4662-0.JPG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s