Jul i gaden

For et par dage siden opdagede jeg, at jeg kun er hjemme 11 dage i hele december! Derfor er jeg allerede nu begyndt at komme i julehyggestemning, ellers har jeg jo ikke en chance for at nå det.
Nede i gaden har vi et par lystræer stående. Det er så hyggeligt, når mørket falder på og de står og lyser op. Om dagen er de en smule kedelige, så det skulle der gøres noget ved 😉
På slyngebarn.dk forhørte jeg mig efter hvilket julepynt, der kan holde til vejret. Det blæser altid frygteligt i gaden, så pynten skulle kunne holde til noget. Flere skrev perleplader. Jeg har aldrig brugt meget tid på perleplader, da ungerne ikke har haft ro til at sidde stille med det. Så selv den lille detalje med hvordan man stryger dem, måtte jeg have forklaret.
I går mens Flemming arbejdede, for at kunne holde fri i julen, satte vi andre os med perler, plader og julehygge på computeren. Alle arbejdede koncentreret og ret længe

IMG_5478.JPG

IMG_5479.JPG

Efter aftensmaden gik jeg ned og bandt pynten på træerne i blæsevejr. Undervejs måtte jeg ind og have fingrene varmet op, så de kunne samarbejde igen. Vi synes selv at de er blevet fine. Både i mørke med lys på

IMG_5480.JPG

Og i dagslys

IMG_5481.JPG

Der skal nok lige lidt mere på, men jeg skal lige finde ud af præcis, hvad det skal være 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s