En morgengåtur

I morges var jeg træt. Gab! Jeg kunne ikke falde i søvn i går, så det blev ikke til mange timers søvn. Albert valgte at sove længe, så da de andre var taget i skole og på arbejde lagde jeg mig ind i seng igen 🙂 Som jeg lå der fik jeg et par fornuftige tanker…hvis jeg faldt i søvn skulle jeg bruge tid på at vågne to gange på en dag. Og folk der kender mig i den situation vil vide, at det er ikke der, jeg er mest snaksalig eller venlig eller noget der lige hurtigt bliver overstået :-/ Så jeg er fornuftig og står op – og heldigvis for jeg ser det mest fantastiske lys på molen på Frederiksø. Så jeg skynder mig i tøjet og går en tur i det dejlige morgenlys

20140106-200437.jpg

20140106-200447.jpg

Til sidst får I lige et billede af ham den frække, som altid er fyldt med spilopper 😀

20140106-200628.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s