Besøg af farmor og farfar

For efterhånden to uger siden fik vi igen besøg fra Jylland. Denne gang var det Flemmings forældre, der tog den lange tur. Med sig havde de fætter Philip.
Vi havde besluttet ikke at sige noget til ungerne. Primært fordi det kunne være svært for Victor at rumme forventningens glæde samtidig med at skolen skulle passes. Så fredag morgen fik de at vide, at de skulle skynde sig hjem, fordi vi havde en overraskelse til dem. De havde alle en fornemmelse af, at det var besøg af farmor og farfar, men ingen havde gættet at Philip var med. Victor har tidligt fri om fredagen, så han var med nede og tage imod, og blev meget glad, da han så farmor og farfar, og især Philip. Det var lidt af en vippetur de fik på vejen, men alle klarede det heldigvis godt.

20131113-234008.jpg

Glæden var også stor, da de store kom hjem lidt senere og så gæsterne ved frokostbordet 🙂

Victor og Philip forsvandt hurtigt ud for at se øen, og resten af gæsterne skulle lige lande. Derefter gik dagene med hygge fra morgen til aften, børnebanko lørdag

20131113-234524.jpg
Hvor selv Albert formåede at holde koncentrationen det meste af en time!

20131113-234627.jpg

Banko for de voksne søndag, hvor farmor og farfar var med

20131113-234744.jpg
Og jeg var så heldig at vinde en and, så julen er reddet 😉

20131113-234833.jpg

Mandag var Philip med i skole. En skole med – den dag – 13 elever. Ikke helt som han er vant til fra folkeskolen. Og der blev da også begyndt på en lille bog om turen til Christiansø.

Tirsdag var afrejsedag. Victor havde et par dage før besluttet at lave et puslespil til sin dejlige fætter, som han skulle have med til turen hjem. Men tirsdag morgen kommer han i tanke om, at han ikke har fået taget et billede. Så kl. 7.30 gik han afsted med min iPhone for at finde det billede, som jeg skulle printe og laminere i løbet af formiddagen. Så var det klart til at blive klippet i stykker, når Victor kom hjem til frokost.

20131113-235611.jpg

Kl. 13 sejlede “Peter” fra Christiansø til Gudhjem. Med sig havde han farmor, farfar og fætter Philip.

Tak for besøget, vi håber I kommer igen, når vejret er lidt bedre 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s