En begivenhedsrig uge

I mandags startede tre dage med AFS’ere på øen. Det er nogle udviklingsstuderende, som har boet på Bornholm i næsten et år, som sidst på deres ophold får tre dage på Christiansø. De bor privat hos skolebørnenes familier. Vi skulle have haft en pige fra Italien, men hun faldt desværre og forstuvede sin fod dagen før, så hun kom ikke. Ungerne havde glædet sig meget, så det var synd for dem. Men taget i betragtning at jeg havde både posten og biblioteket, og dermed kun ca en time fri om mandagen, så var det nok godt at det var vores, når det nu skulle være.
Vi var stadig med til de ting der skete med fællesspisning på Månen mandag aften, hvor de unge havde lavet mad fra deres hjemland til os. Tirsdag var der hygge og grill i Kongens Have om aftenen, så det var et par dage med nem aftensmad.

Onsdag åbnede Pernille sin frisørsalon med fiskespa og andre spændende ting. Hun har haft frisør på øen i lang tid, men onsdag var der reception i de nye lokaler. Og hvor er det blevet godt! Det kan varmt anbefales at stikke hovedet indenfor, hvis man kommer til øen.

20140608-233102.jpg

Heldigvis var vejret rigtig godt, så Gaden udenfor blev indtaget, og der var hygge i mange mange timer. Jeg tror vi gik hjem kort før midnat

20140608-233219.jpg

Torsdag var fridag, så vi havde inviteret til reception i anledning af at Mads var blevet konfirmeret. Det blev nogle hyggelige timer, som der kommer mere om i et andet indlæg

>

20140608-233400.jpg

Fredag morgen blev Albert hevet med på Juhl’s så jeg kunne hænge vasketøj op. Tanken var, at han kunne gynge imens. Men det havde jeg vist glemt at fortælle ham, for han snuppede min drikkedunk – som var tiltænkt at skulle med på posten – på vej ud ad døren, og så sad han og hyggede sig, mens jeg hang vasketøj op

20140608-233700.jpg

Fredag aften gik Flemming en tur sammen med Luna og Victor. Da Disney Sjov var ved at være færdigt, gik jeg en tur med Albert. Han havde taget det sidste at sit fredagsslik med, og på et tidspunkt sætter han sig og siger, at her skal vi sidde og spise det sidste af slikket. Om jeg har smittet ham lidt, vil jeg ikke udtale mig om, men her er udsigten

>

20140608-234021.jpg

I går var der pinsebal på Månen med fællesspisning for medlemmer og efterfølgende præmieoverrækkelse. Jeg kom på scenen to gange – den ene var dog for Mads, som var gået tidligt hjem, da han ikke er helt på toppen.
Senere åbnedes dørene for alle, og jeg skal lige love for at der blev fyldt på Månen. Jeg gik hjem før midnat, da der var for trængt for mig. Men sjovt at opleve det.

I dag fik vi endelig taget konfirmationsbilleder. Jeg har kun lige hurtigt kigget dem igennem, men der er mange gode imellem. Og jeg kan afsløre, at det ender med at være en våd fornøjelse for Mads 🙂
Igen i aften tog vi en gåtur i det gode vejr. Mads er stadig halvsyg, så han blev hjemme. Men vi andre var afsted i et par hyggelige timer.

>

20140608-234921.jpg

20140608-234927.jpg

Da vi havde været i haven for at vande, kunne vi se, at det begyndte at lyne inde over Bornholm, så vi gik ned på legepladsen og satte os på muren.
Mod Nordbornholm var det stadig rødt og flot

20140608-235128.jpg

Mod Svaneke var det noget mørkere, og det blev hurtigt meget mørkt, men det lykkedes mig at fange et lyn

>

20140608-235257.jpg

Til sidst skal I lige se den kæmpe valmue, jeg fik af Albert på aftenens gåtur. Den er så stor at hovedet fylder hele min hånd.

20140608-235521-86121614.jpg

One thought on “En begivenhedsrig uge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s