Måske sidste nattevagt

Netop hjemkommet efter måske sidste nattevagt på Atriumhaven. Et plejehjem jeg har været på i 1 1/2 år, og hvor jeg har været glad for at tage på arbejde. Jeg har mødt nogle skønne kollegaer, som vil blive savnet.
I mandags blev jeg ringet op af vores planlægger, der fortalte at jeg ville få omsorgsdage mandag – onsdag i denne uge, så jeg har kun haft fire nætter – skønt! Hun kunne også fortælle at jeg har for mange FO-dage og afspadsering stående til at det hele må udbetales, så måske ville jeg have sidste vagt søndag nat. Der måtte jeg så fortælle, at det var jeg ikke lige klar til. Tænk sig at jeg stod og bad om flere vagter frem for at kunne holde fri 🙂 Men endnu ved jeg ikke, hvordan min arbejdsplan ser ud for august, så jeg har sagt farvel til de kollegaer jeg har mødt, og så må jeg tage derop og sige farvel til nogle af de andre senere, når jeg ved mere.
Meget mærkeligt at tage hjem uden at vide om det var den sidste eller ej.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s