En “ny” udsigt og noget om et insekt

I disse dage går vi vist alle og sukker en smule efter noget sol og sommer🌞 Jeg ved i hvert fald, at vi er en del på Christiansø, der gerne vil have, at vinden snart lægger sig. Den der konstante susen, når man er udenfor, er ved at være en smule belastende. Og så kan det jo være, at det ville få lidt flere turister til øerne også, hvilket kunne være en kæmpe sidegevinst. Det er lige nu, der er højsæson, men vi mærker ikke rigtig noget til det. I sidste uge var der flere aflysninger, og som guide på øerne er det da lidt sjovere, når der er nogle turister at guide. Heldigvis ser det måske lidt ud til, at det ændrer sig i de næste dage, så vi håber, at det er nu solen og turisterne kommer.

Ud over at være guide er jeg også øens bibliotekar. Vi samarbejder rigtig meget med Bornholms Biblioteker ved bl.a at sende bøger frem og tilbage alt efter, hvor de er reserveret henne. I går skulle jeg sende en kasse afsted, men det var lige før, at jeg ikke fik lov for denne fine fætter. Den forsøgte at virke farlig med halen, men det skræmte mig ikke nok.
Er der en insektkender, som kan fortælle hvilket dyr jeg har haft med på arbejde? Jeg synes, at den er ret smuk.

Hvis I følger mig på instagram eller facebook, så har I måske set det billede jeg lagde op i går. Da jeg var færdig med at gå fotoamok og havde nydt solnedgangen sammen med gemalen,  var det blevet for sent til at skrive om det. Men derfor skal I da ikke snydes for de smukke farver, man kan opleve på Christiansø, hvis man er her om aftenen.
De første 4 år boede vi med havudsigt. Det var jeg ret vild med og tog et væld af billeder. Det blev aldrig hverdag, og jeg tog jævnligt mig selv i bare at stå og kigge ud på vandet og himlen. Men vi valgte at flytte for at få en have i umiddelbar forbindelse med lejligheden. Og det er vi stadig meget glade for! Jeg synes, at der er meget mere variation i det vi har udenfor vinduerne nu end før. Tit kigger jeg ud på klipperne og ved om det er en solnedgang, der er værd at bevæge sig efter eller ej. Andre gange kan vi kigge mod nord eller syd og få et fantastisk farvespil.

I går var det primært klipperne, der afslørede noget smukt, så jeg løb op på plateauet. Det blæste en del, så det var ret svært at holde mobilen stille, men farverne kan tydeligt ses.

Den her blomst ved jeg ikke hvad hedder, men jeg er vild med den 😄 Så hvis der sidder en plantekender, der kan fortælle mig det, vil jeg blive glad for en kommentar 😊

Imens vi sad på klipperne og kiggede mod solen, vendte jeg mig om og blev mindet om, at det ikke kun er lige der, hvor solen er på vej ned, det er værd at kigge på. Hvis man flytter blikket lidt rundt, kan man blive overrasket over, hvad man ser.

Som afslutning på det hele 13 minutter efter det første billede fik vi dette syn. Sikke en afslutning på en dejlig dag. Perfekt at gå i seng på. Så det vil jeg også gøre nu. Jeg skal lige nå lidt rengøring på skolen, inden hjemmeplejen kalder, inden båden kommer med turister til øens guider 😊
Rigtig god aften og sov godt til jer alle😘

4 thoughts on “En “ny” udsigt og noget om et insekt

  1. Hej Charlotte ! Din MEGET flotte følgesvend er af stankelbenfamilien. Den tilhører arten Ctenophorinae. Bedste hilsener Ulla P.

    Like

Skriv en kommentar