Velkommen tilbage😊

Som nogle af jer mÄske har opdaget, sÄ har jeg haft en lang pause fra bloggen. Jeg trÊngte til det. Ikke af nogen egentlig Ärsag. Mere bare fordi livet blev levet, nydt og hÄndteret.
Pausen har ogsÄ givet mulighed for at tÊnke og overveje bloggens fremtid. Skulle den bare lige sÄ stille dÞ? Skulle jeg starte op igen? Og hvis den ikke skulle dÞ, hvordan skulle den sÄ fortsÊtte? Skulle der vÊre mere tekst og fÊrre billeder? Eller var billederne det, der gjorde den speciel? Det eneste, jeg helt har svar pÄ lige nu, er, at den kommer ikke til at dÞ i denne omgang. SÄ jeg hÄber, at I tager godt imod min lille unge pÄ snart 5 1/2 Är.

Og for at I ikke lĂŠngere skal sidde og hungre efter billeder fra skĂžnne ChristiansĂž, sĂ„ fĂ„r I her nogle fra dagens aftengĂ„tur med gemalen😍


Med disse billeder fra dagens solnedgang, þnsker jeg jer alle en rigtig god aften 😊

3 thoughts on “Velkommen tilbage😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s