Er det dig vi mangler?? Ledige stillinger

Hjælp med at dele dette indlæg alle de steder, I kan komme i tanke om!

Vi mangler h√•ndv√¶rkere p√• Christians√ł. Og da vi er s√• glade for at bo her, synes jeg at alle andre ogs√• skal have mulighed for at opleve det. Det er s√• nok ikke helt en mulighed. Men hvis man er maler, VVS’er, stenmand eller t√łmrer, er muligheden for at opleve √ł-livet til stede.
Det er ikke fordi vi skræmmer folk væk, at vi mangler så mange lige nu. Der er til gengæld fundet penge til at oprette et par nye stillinger, og så er der alm udskiftning.

Da √łerne ikke er st√łrre end de er, og det kan v√¶re sv√¶rt at opfinde en masse nye jobs, s√• skal √¶gtef√¶llen v√¶re indstillet p√• at en fuldtidsstilling kan v√¶re sv√¶r at have. Men hvis man lige sl√•r koldt vand i blodet, s√• kommer der j√¶vnligt nogle sm√•jobs, der skal bes√¶ttes. Hvis man har b√łrn under skolealder, er der ikke noget pasning, men der er andre b√łrn under skolealder, s√• der er legekammerater og andre voksne hjemme i dagtimerne. Der er som √¶gtef√¶lle ogs√• mulighed for at blive en del af brandberedskabet. Vi er en del kvinder efterh√•nden, og for mig har det v√¶ret med til at flytte nogle gr√¶nser, som var tiltr√¶ngt.
Nu er der sikkert nogle, der straks t√¶nker at s√• er det for dyrt at bo p√• Christians√ł, at √łkonomien ikke kan h√¶nge sammen. Men der skal man huske, at vi er ejet af forsvarsministeriet, s√• vi betaler ikke kun statsskat. Det er en v√¶sentlig detalje at have med, n√•r der skal kigges p√• den √łkonomiske side af det at bo p√• Christians√ł. Vi spinder ikke guld p√• det, men √ł-skatten g√łr, at vi har r√•d til at bo her og ogs√• tage p√• ferier.

Vi har boet her i snart 5 √•r, s√• det kan v√¶re sv√¶rt at huske helt, hvordan vi havde det i starten, men det kan du l√¶se om i¬†Processen fra stillingsopslag til ansat¬†En af de f√łrste dage skrev jeg om¬†En dag fyldt med begivenheder¬†Generelt er vi gode til at tage imod nye. Og der er en masse traditioner, som g√łr, at man hurtigt kommer ind p√• folk. Det kan du l√¶se mere om i bl.a¬†Karneval¬†og ¬†Adventsfest ‚Äď og andre traditioner i december

Hvis du har f√•et lyst til at pr√łve √ł-livet, kan du kigge n√¶rmere p√• stillingsopslaget HER

Jeg h√•ber, at det har vakt din interesse. I stillingsopslaget st√•r, at man kan ringe til vores souschef. Men hvis man har lyst til at h√łre mere om, hvordan det er at v√¶re √¶gtef√¶lle til en h√•ndv√¶rker p√• Christians√ł, kvinde i brandberedskabet, hjemmeg√•ende eller noget helt andet, s√• kontakt mig her p√• bloggen, p√• min mail hejkring@gmail.com eller p√• mobil 53539526. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, s√• er jeg m√•ske ude at guide, men l√¶g en besked eller send en sms, s√• skal jeg nok svare.

I sidste uge var en del af administrationens ansatte p√• personaletur¬†til folkem√łde. Her foreviget foran √łens tjenesteb√•d Elephanten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s