Vilde skyer

Jeg har haft det her indlæg liggende i kladder længe. Faktisk siden sidste sommer, hvor bloggen havde en pause pga manglende plads.

En dag jeg stod i køkkenet og kiggede ud over vandet, så jeg nogle skyer, der så ret vilde ud. Jeg greb telefonen og smuttede ned på Juuls, hvor jeg havde et godt udsyn til himmel og hav. Det var fascinerende at se, hvordan skyerne kommer rullende. Det var ikke sådan som man tit ser det, hvor de flyver hen over himlen. Her rullede de nærmest rundt om sig selv. Og så blæste det selvfølgelig.

Da jeg vendte mig om og kiggede med øst, lavede skyerne en lille dans. Og SÅ begyndte det at regne og jeg skyndte mig hjem igen efter at have kigget på de vildeste skyer i bare 10 minutter.

3 timer efter det hele startede var der det smukkeste vejr igen. Imponerende som det kan skifte så meget i løbet af så kort tid.

Efter at have set de sidste billeder igen, glæder jeg mig endnu mere til sol og sommer og ikke det her råkolde vejr, vi har hængende for tiden.

6 thoughts on “Vilde skyer

  • Tak 😊
   Jeg synes også selv, at de her billeder fortjente at blive vist. Og så er det jo altid dejligt når andre også får glæde af dem😊
   Kh Charlotte

   Like

 1. Hej Charlotte.

  Skyer er altid facinerende – som den morgen vi passerede Øresundsbroen og ‘Harry’ fra den gamle DSB reklame hang som en skøn sky lige over broen – der repeterer vi nu hver gang vi kører over.

  En smuk morgenstund i København kan også hurtigt ændre karakter. Det tog ca. 5 min fra smuk solopgang, en kæmpesky – min søster siger en troldkvinde med røde læber – og så et formidabelt tordenvejr med bulder, brag og lyn.

  Tak for dine skønne fotos👍

  De bedste hilsner Susanne Nielsen, København

  > Den 26. mar. 2018 kl. 11.42 skrev kringlet : > > >

  Like

  • Kære Susanne
   Du har helt ret, skyer er altid fascinerende. Jeg fik faktisk vildt meget lyst til at vide noget mere om, hvorfor det sker. Måske ender jeg alligevel med at tage geografi som enkeltfag, fordi der er så mange ting herovre, som måske vil være nemmere at forstå.
   Kh Charlotte

   Like

 2. Skønne skybilleder :-). Sidder lige nu på Bornholm og kigger ud på Østersøen og Hammeren og tænker, at når jeg synes det blæser her, så må det være helt vildt ude på Christiansø (og så er det jo bare “lidt blæst”)

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s