Christiansø klædt i hvidt

Det er for alvor blevet vinter, og temperaturen på Christiansø er også ved at være så langt nede, at sneen kan blive liggende. Det er smukt og har givet nogle, hvis jeg selv skal sige det, ret flotte billeder.

En morgen på vej på arbejde, var der et lille hul i skyerne.

Vi har selvfølgelig også været ovre og bade. Og når der ligger sne på badebroen, er man ret glad for sine badesko😉

I går morges kunne jeg se på himlen, at det var en ret flot solopgang, der var på vej. Så jeg måtte lige et lille smut op i Store tårn og se, om jeg kunne få et godt billede. Det første billede over Frederiksø blev ganske godt.

Men det sidste er jeg faktisk ret stolt over. Det er taget med mobilen og er uden nogen former for filtre. Bedøm selv😉

6 thoughts on “Christiansø klædt i hvidt

 1. Faldt lige over din blog her – wauv, det lyder spændende med bopæl på Christiansø og jeg glæder mit til at læse med og nok også læse lidt tilbage.

  Vi er vilde med Bornholm – har nok været der mindst 50 gange over de sidste 12-13 år, men – og nu kommer det pinlige – vi har aldrig være på Christiansø. NU må vi gøre noget ved det, for det kan jo ikke passe, at vi ikke har kigget forbi den smukke, lille ø allerlængst mod øst.

  Vi har selv gået (og går til dels stadig) med overvejelser om at flytte til Bornholm, men det strander lidt på hjemmeboende børn, som er meget tæt på at skulle læse videre og så tanken om børnebørn “langt” væk, når den dag engang kommer. Men man ved jo aldrig 😉

  Like

  • Kære Moster Tulle
   Tak for din kommentar😊
   Jeg har mødt Bornholmere, der aldrig har været på Christiansø😉
   I skal være velkomne på Cristiansø. Det er virkelig nogle smukke øer. Husk at gå ind midt på øerne også og udnyt tiden fuldt ud. 3 timer er slet ikke nok til at opleve det hele, men det synes jeg jo heller ikke at 3 år er😄

   Kh Charlotte

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s