Jeg arbejder bag kulisserne

Og det viser sig åbenbart på i hvert fald facebook. Så hvis I får en masse notifikationer fra bloggen, så er det bare mig😉

Til de nysgerrige kan jeg fortælle, at jeg er ved at kigge alle de gamle indlæg igennem og hver gang jeg trykker opdater, ryger indlægget så på facebook. Beklager de gener det giver. Alternativt kan I jo læse med fra starten. Det er lidt sjovt at se, hvad jeg skrev for snart 5 år siden😄

Når I nu alligevel er herinde og kigge, så får I lige et billede fra en af de dage, hvor det blæste lidt på øen🌊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s