Så kan julen godt komme an

Albert har været vildt god til at hjælpe med forskellige ting helt af sig selv i dag. Derfor tænkte jeg, at vi skulle lave noget hyggeligt sammen mens de store var til filmaften.

Jeg har siddet og planlagt årets julebag og havde planer om at lave noget dej til fryseren. Så er det nemt at tage op, når tiden og overskuddet er til at lave småkager og kager, der skal pyntes. Da vi var oppe og købe ind, kom Victor og spurgte, om han måtte købe noget slik til filmaftenen. Jeg tilbød at bage en kage, hvilket han gik med til. Så i stedet for at lave dej til julebagning, bagte jeg en brunkage.

Det ændrede jo ikke på Alberts hjælpsomhed, så jeg spurgte, om han ville være med til at bage pebernødder, hvilket han var helt klar til.

For et par år siden fandt jeg en god og nem opskrift på pebernødder. Sidste år forsvandt den første portion i løbet af det første døgn😄 Men i år skal vi være mere standhaftige🤣

Albert hyggede sig med at ælte, rulle og skære. Jeg måtte lægge dem på plader og styre ovnen. Og så skulle der lige regnes lidt på, hvor mange pebernødder der blev. 8 rækker med 8 i hver. Heldigvis var det nemt at få til 64. Men da vi var færdige, spurgte jeg for sjov, hvor mange der så var i alt, når vi lavede 4 plader. Der gik ikke lang tid før knægten kom med det rigtige svar på 256 pebernødder🤓

Vi hyggede så meget undervejs, at jeg slet ikke fik taget nogle billeder. Men her er det færdige resultat😉

2 thoughts on “Så kan julen godt komme an

Skriv en kommentar