Den sidste uge på skolen

Luna og kusine Louise – som vi er så heldige at have boende hen over sommeren – rydder op og gør rent ovenpå, Mads tager en slapper inden han også skal igang med rengøring, og Albert er ude at lege med en af hytteboernes søn, så ham har vi ikke set ret meget de seneste dage. Jeg selv sidder med min frokost og bloggen, og krydser fingre for at regnen venter med at komme til i aften, så de tre sidste maskiner vasketøj kan nå at tørre.

I mit seneste indlæg, fortalte jeg, at den sidste uge op til sommerferien var meget travl. Der var ikke ret mange ting jeg kunne vælge fra, hvilket min stress ikke syntes var så sjovt. Nu er jeg hjemme igen, ene voksen med tre teenagere og Albert. De er heldigvis temmelig selvkørende, så det giver lidt luft for mig, og det er tiltrængt.

En af de ting, jeg ikke kunne sige nej til i sidste uge, var årets skolekomedie. Der er øvet i mange mange timer, lavet kulisser og kostumer. Forpræmieren da rigsmødet kom til øen gik strålende. Der blev øvet lidt mere. Og endelig var den store dag, hvor øen var inviteret. Som det tydeligt ses, var det Hodja fra Pjort, der blev opført. Det var den første rigtige bog Albert læste for snart to år siden, så han har altid været ret vild med historien. Og jeg må sige, at skuespillerne gjorde det rigtig godt. Replikkerne sad i skabet og de nåede ud til publikum. Victor er ikke vild med skolekomedie, så han fik den vigtige opgave at være teknikker og lysmand. Så kunne han være med uden at være på scenen. Selvom han ikke selv er helt tilfreds, så var der ikke nogen af os andre, der opdagede de små fejl, som han mener, der var. Der var simpelthen ingen slinger i valsen for nogen af deltagerne i truppen. Det var en fornøjelse at se Hodja fra Pjort opført på Månen.

Nu bliver det spændende at se, hvad de finder på næste år. Der går rygter om, at skolen vil lave deres eget stykke. Og det er altid interessant, når det er noget man slet ikke kender til på forhånd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s