Dagens postrunde

I disse dage er jeg øens postmester💪🏻😄 Det er noget jeg sjældent har noget imod. En hyggelig tjans, hvor der både kan være rigtig travlt og knap så travlt. Det hele sluttes af med at fordele posten på øerne. 

Da jeg i dag var på vej om på den anden side af Christiansø, gik jeg og nød syrenerne. Tænkte at jeg lige ville tage et billede af dem på tilbagevejen…men det glemte jeg jo så alt om. Så dem må I tænke jer til😉

Da jeg nåede Paraden, må jeg erkende, at resten af posten blev lidt forsinket. Der skete nemlig noget stort i dag! TO!! nye køretøjer kom til øen. Det er da en begivenhed, jeg ikke ville gå glip af. Da det så viste sig at være Flemming, der skulle køre dem i land, var jeg lige ved at revurderer min beslutning. Det så lidt – meget – vildt ud. Nu er øen i besiddelse af nogle larver, en traktor, 2 bobcat og 2 schæfere. Og så siger de at vi ikke må have hunde og katte 😂😂

2 thoughts on “Dagens postrunde

    • 😂😂 ja det kunne være hyggeligt. Tror nu nok at vi hurtigt ville blive trætte af det, hvis rigtige hunde og katte blev tilladt😉

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s