Hvilket billede?

Som jeg skrev i går, så er jeg ved at være kommet godt igang med at guide. Det betyder bl.a, at der skal laves et nyt opslag til Ertholmen – båden det sejler til Christiansø 😉 Det er jo ikke så svært…troede jeg. Først skal det formuleres, og det går nok ikke, at jeg skriver på samme måde som her på bloggen. Det skal være lidt mere formelt. Den del er næsten ved at være på plads.
Næste udfordring var den nemme del…troede jeg. Der skulle lidt billeder på, og jeg plejer jo at tage en del af alt muligt og nogle gange umuligt. Men selvom jeg gik et år tilbage i mine billeder, så var der ikke noget brugbart. Det er meget tydeligt, at jeg er mest BAG kameraet. Der var nogle ganske få selfies sammen med andre, men ellers INGEN af mig. Så det blev Flemming sat til at tage i dag. Og nu er der så nogle stykker at vælge mellem😂

 

Men altså jeg skal jo have valgt det bedste billede, så jeg håber, at I vil hjælpe mig? Jeg har udvalgt tre billeder. 

Billede 1:
Billede 2:
Billede 3:
Skriv en kommentar her, på facebook eller på instagram med hvilket billede du synes, jeg skal vælge til et opslag på Ertholmen om guidning på Christiansø. Jeg bliver selv alt for kritisk, når jeg skal vælge billeder af mig selv…

3 thoughts on “Hvilket billede?

  1. Fine billeder, alle tre, besnärende smil, men tre-kvart ‘en face’ er altid bedre end direkte forfra. Det tredie foto har mindst “shine” i panden og tänkerynkerne over näsen ville en profs-fotograf nok mindske en anelse via Photo-shop. Kompositionen er for symmetrisk. Selv om baggrunden er god er der for meget af den, skär lidt bort, foroven, forneden og i höjre side (fra betragterens synspunkt), så billedet bygges op over “det gyldene snit”. Du har solen i öjnene, som knibes lidt sammen, hvorved udtrykket bliver en anelse spändt. Hvis der er tid til en ny serie så tänk i forvejen på kompositionen med såkaldte “gardiner” – ‘forgrund, mellemgrund (dig) og baggrund’, – mindre direkte sol og måske mens du er beskäftiget med noget.

    Like

  2. Jeg kan bedst li’ dit smil på billede 1, det er vist også den, du selv har valgt, til Instagram-profilen 🙂 Men jeg kan sagtens følge den professionelle gennemgang af billederne fra Carsten, der kommenterede først.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s