Christiansø i Ud & Se

Vi er på vej på påskeferie i Jylland. Den væsentligste grund er at der er musical på ældstens efterskole i aften og i morgen. Når vi så er afsted, kan vi lige så godt tage nogle ekstra dage😉 Så der bliver også tid til fælles fødselsdag og besøg hos venner. 

For at komme hele vejen til Brejning i dag, var vi nød til at nå færgen fra Rønne 14.30. Heldigvis ville Jens gerne sejle os – tak for hjælpen😊 – så kl 11.15 sprang vi på båden og sejlede til Gudhjem. 

I toget fra København mod Jylland opdager vi at Christiansø er i Ud & Se-bladet. Vi har mange ting at være stolte og glade for på Christiansø😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s