Bliver du fristet af vores ø-liv?

Hvis du er grøntmand/gartner eller tømre eller hvis din partner er, og du er blevet fristet af det ø-liv, som vi har her på Ertholmene, så er det nu, du kan gribe chancen. Chancen for at træde ud af det hamsterhjul mange render rundt i, og som vi også selv gjorde, inden vi flyttede. Lige nu har vi to ledige stillinger som en del af øens håndværkergruppe. Vi mangler en tømre og en grøntmand/gartner på øerne, og jeg kan varmt anbefale at tage springet.

Rent egoistisk vil jeg sætte stor pris på, hvis der sammen med de to nye ansatte kommer et par store piger på 11-14 år. Men i bund og grund er det bare vigtigt, at det er to familier, der vil ø-livet og nogle legekammerater til øens 15 børn.


Kig meget gerne rundt på bloggen og få et indtryk af, hvordan ø-livet kan være. Måske kunne det være interessant at læse om vores process fra stillingsopslag til ansat, lidt om de første dage på Christiansø eller noget om vores hverdagsliv.

Hvis du ikke selv har den rette uddannelse til de her to stillingsopslag, men kender nogen, der har. Så fortæl dem endelig om det. Del meget gerne med dine omgivelser, så vi kan få de helt rigtige familier over til vores dejlige øer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s