Nu skal der styr på skulderen

For snart 2 år siden skrev jeg et indlæg fra Rønne sygehus, fordi min skulder var gået af led. Siden har jeg døjet en del on/off med skulderen. I sommers var den så ved at hoppe ud af led 3-4 gange, og jeg tænkte, at det  holdt jo ikke i længden. Jeg fik en henvisning til orthopæd’erne på Rønne Sygehus, og efter en undersøgelse var der ingen tvivl. Ved uheldet var der noget brusk, der løsnede sig og voksede forkert fast igen. Det er det, der giver mine fortsatte problemer med skulderen.
I morgen tager jeg til Rønne, så jeg kan komme til forundersøgelse – snakke med kirurgen og narkosen – onsdag. Og torsdag står den på operation. De går ind og løsner brusken igen og sætter den fast med nogle skruer. Normalt skal man hjem samme dag, men da jeg ikke har den mulighed, bliver jeg indlagt natten over. Som jeg flere gange har skrevet om, så er jeg ikke så vild med at sejle, og slet ikke hvis jeg ikke kan komme ned og ligge. Frygten for at skulle ud og sejle i træls vejr dagen efter, var lige ved at få mig til at aflyse det hele. Heldigvis kom Anne Eva mig til undsætning, og planen er nu, at hvis det er dårligt vejr, tager hun over fredag, og så bruger vi weekenden i deres sommerhus på Bornholm. Sikke en veninde at have 💜
Jeg har ikke fået så meget at vide endnu, men til undersøgelsen i oktober fik jeg at vide, at jeg skulle regne med 3 uger med armen i slynge. Hvad der derefter skal ske og er af restriktioner ved jeg ikke, men mon ikke den kommer til at stå på nogle restriktioner i yderligere nogle uger og derefter noget genoptræning. Jeg forsøger at væbne mig med tålmodighed, som ikke er min stærke side. Og så har jeg planlagt hvilke bøger, der skal læses, når jeg nu heller ikke kan strikke/hækle.

Jeg er ret spændt på, hvor stor forskel det kommer til at give, om jeg kommer til at have gymnastik igen og om der bliver fuld bevægelighed igen. Og så er jeg spændt på, hvordan Victor reagerer på det hele. Han bryder sig ikke om, når tingene ikke er som de plejer, og sidste uges sygdom hos mig, var ikke  nem for ham. Så flere uger, hvor tingene er lidt anderledes, skal nok blive spændende. 

God aften til jer alle derude i det ganske land 😊 Vi vil gå til aftengudstjeneste, da vi pt ikke har en skipper, der kan hente præsten i weekenden. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s