Så startede et nyt år

Dog ikke på den bedst tænkelige måde for mit vedkommende🤒 Indtil i dag har jeg sovet 2017 væk😴 Okay okay ikke helt, jeg har da lige været vågen 1/2 time hist og pist, hvor jeg end ikke magtede at se tv. Flemming har aldrig set mig så syg på trods af at vi har kendt hinanden i 22 år. Normalt har jeg et ret godt immunforsvar, så jeg kun ligger 1-2 dage hvis jeg da overhovedet bliver så dårlig. Men i disse dage har jeg godt nok været glad for – eller måske er det børnene der har været mest glade for – at jeg ikke er enlig mor. Heldigvis har Flemming haft styr på det hele. Og drengene har selv styr på deres medicin, som ikke var doseret. Så de vidste hvordan pillerne så ud, og så var det bare at finde dem😄

Nå, nok om sygdom😉 Jeg håber, I alle er kommet godt ind i det nye år og at 2017 vil vise sig fra sin bedste side. 

Grunden til at jeg ville skrive det her indlæg er, at jeg har været ude at få lidt frisk luft. Flemming mente ikke at det var en god ide, men jeg ville ud og se vejret. Så Flemming gik med💜 Det kostede alle kræfterne, men I skal se, hvordan det ser ud hos os idag. 

Omkring frokosttid var vandstanden en del forhøjet. 

Men da bølgerne begyndte at skvulpe ind over kajen på Christiansø, kunne jeg ikke holde mig inde længere. I baggrunden kan man se, hvor meget der er sket på få timer fra det første billede. 

Normalt er der ikke vand ved kasematten. Og man kan heller ikke se vandet til venstre for bastionen. 

Hvis I har været på besøg på Christiansø om sommeren, har båden formentlig lagt til ved Ertholmsbroen. Det er ikke så nemt i dag. 

Her plejer der heller ikke være vand. 

Jeg skal ikke ud at bade i disse dage, og det er ikke kun fordi jeg er syg. 


Hvis I også har forhøjet vandstand, må I meget gerne fortælle om det i en kommentar eller smide et billede på Facebook. 

Rigtig godt nytår til jer alle🎉

2 thoughts on “Så startede et nyt år

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s