En sejlerdreng

Som jeg tidligere har fortalt om, så har jeg flere gange fået helt uventet hjælp fra det fantastiske forum slyngebarn.dk. Da jeg var indlagt i Glostrup med Victor, havde nogle fra slyngebarn samlet ind, så jeg fik en dag på Skodborg kurhotel incl en helkropsmassage og frokost. Det var så fantastisk at de havde samlet ind til lige det, fordi den periode bare var rigtig hård.

Jeg ved at I var mange, der læste med, da jeg skrev om vores tur til Glostrup, så jeg håber også, at I vil være mange, der vil være med til at “betale tilbage” til en fra slyngebarn. Hendes dreng er med i en verdensomspændende konkurrence om et sponsorat på sejlerudstyr. I kan læse mere her om den danske sejlerdreng og konkurrencen. Hvis I vil give jer hans stemme så stem på Mads Wegener Larsen, så en dansker kan vinde. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s