Et minde fra facebook

Lidt serviceinfo til jer der ikke er på facebook: Nogle gange kommer der et minde frem, et indlæg man har lagt på facebook for x antal år siden. De fleste er meget hyggelige, nogle gange undrer jeg mig over, hvad tanken var bag, men for det meste er det for mig en fin lille reminder om en dag i mit liv, og nogle gange deler jeg det igen.

I dag var mindet et billede af vores lille familie stående på Brejning station med al vores bagage. Billedet er 3 år gammelt. Og hold nu op hvor er der sket meget siden det billede blev taget!! Børnene er jo vokset voldsomt meget. Der er ikke noget at sige til, at folk kommenterer på deres højde, når der går nogle måneder mellem at man ser dem. Billedet, jeg snakker om, kan ses nederst i dette indlæg som jeg skrev et par dage efter, vi var landet på Christiansø. Mads er vokset mig over hovedet, og Luna nærmer sig hastigt. 

De tre år der har gået har været nogle år, hvor vi har været hele følelsesregisteret igennem. Vi har grinet og grædt, fået nye venner, haft diskutioner, været frustrerede, sørget, kæmpet, udviklet os, festet, fjollet rundt, danset, nydt roen, været tæt på at gå fra hinanden, men har det bedre end nogensinde. 

Da vi stod på Brejning station for tre år siden, havde vi ikke fantasi til at forestille os, hvad dette spring ville have af konsekvenser. Men vi har ikke fortrudt det. Vi nyder vores, til tider ret travle, liv på en lille ø i Østersøen, og er ikke klar til at flytte endnu. 

For at give et lille indtryk af, hvad jeg mener med, at vi nyder livet, vil jeg vise nogle billeder fra en helt almindelig aften. 

 

Luna er hoppet i vandet for at være klar til at hjælpe lillebror, der ikke er en helt habil svømmer endnu. Ja, han får en maveplasker og er glad for sin våddragt😄

Skønt at bade i solnedgangens smukke lys. 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s