Naturens gang

Midt i OL, guld og flere andre medaljer til Danmark, blæsevejr og manglende sensommer, går naturen sin gang på vores lille ø. Der er som sådan ikke noget mærkeligt i at se døde måger rundt på øerne, men den vi så i dag skilte sig dog lidt ud. 

I et forsøg på at få gang i den uge ugentlige fællesgåtur – en runde på begge øer, afgang søndag kl 14 – kom vi forbi havnen på Frederiksøsiden. En måge havde for noget tid siden måtte lade livet, men den var åbenbart ikke meget for det. Fødderne var stadig solidt placeret på bunden. Det kan være lidt svært at se, men det hvide nede i vandet er fødderne, der står på bunden. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s