Så starter ferien

Efter et par ret hektiske arbejdsuger i butikken står ferien endelig for døren. Vi havde i sidste uge fornøjelsen af at have besøg af to af Mads’ venner hele ugen. Vi voksne arbejdede, så det var ikke så meget vi så dem. Men det var nogle gode timer vi nåede at nyde deres besøg. Og vi gør det gerne igen næste år!


Mens de var her, kom TV-2 til den årlige koncert på Månen. Igen i år var det en stor oplevelse. Vejret var ikke fantastisk godt de to uger Mads var hjemme, så der blev ikke sejlet ret meget. Men Mads skulle da have lov til at sejle😊

Luna, Victor og Albert har de sidste par uger hygget sig hos bedsteforældrene. Vi andre er først startet på ferien nu 


som i år bliver to uger væk fra øen. Efter at have været i Jylland i weekenden tager vi Luna og Mads med til København. Vi har byttet bolig med nogle fra Slyngebarn, så vi kommer ind til Christianshavn. Vi glæder os alle til en uge uden at skulle tage hensyn til specielle behov hele tiden. Især Luna trænger til en uge uden de små brødre. Hun er så mange gange blevet “ramt” af de hensyn der skulle tages til især Victor. Hvis vi ikke tager de hensyn, får han det endnu dårligere og det går også ud over resten af familien. Så vi kan ikke bare lade være. Men nu har vi en uge, hvor vi kan tage ud og spise uden den ene voksen skal være på Victor, vi kan tage på museum uden den ene voksen skal være på Albert hele tiden, vi kan lave noget hele dagen hver dag uden Victor bliver overstimuleret og skal have en fridag. Vi glæder os vist allesammen til det. 

Bagefter tager vi alle en uge på SommerOase i campingvogn. Det bliver godt at have en uge samlet inden vi igen vender næsen hjem mod øen😊 To uger væk må være rigeligt for i år😉

Rigtig god ferie til jer alle.🌞😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s