Fødselsdag🇩🇰🇩🇰

Som de fleste sikkert bemærkede var det Sct. Hans aften for et par dage siden. Samme dag som vi kom hjem fra Odense sammen med Mads. For to år siden skrev jeg om, hvordan Sct. Hans aften foregår her. Derfor vil jeg ikke skrive så meget, men nøjes med nogle få stemningsbilleder 


Mads spillede med til det efterfølgende bal på Månen. Det er første gang, men det var tydeligt at han nød det. Og der er kommet mange rosende bemærkninger fra både tilhørere og musikere siden. 

Lørdag havde jeg fødselsdag. Det er vist mange år siden efterhånden, at mine forældre har været med til at vække mig med fødselsdagssang. Men det var rigtig hyggeligt. Gaven fra dem fik jeg inden vi tog til København, da det var et gavekort til at komme ud og spise😊 Fra mand og børn fik jeg øreringe, “bevar Christiansø” hættetrøje, en tegning fra Albert med 50,- som hangarer insisteret på skulle med og så denne prik-til-prik bog. Der er 20 tegninger med 1000 prikker til hver. Den er ret fantastisk og jeg nyder allerede roen når jeg sætter mig med den. 


Kl 9 gik jeg over på badebroen, hvor “Den kolde røv” overraskede med flag, fødselsdagssang, kaffe, avec, gave og en dukkert. Tusind tak piger, I er fantastiske😘

Efter frokost tog vi en sejltur ud og kiggede på sæler ved Tat. Min mor var ret imponeret af alle sælerne, men måske endnu mere af lomvierne, der fløj ret tæt på os. Min mor kommer fra Færøerne, hvor der også er mange lomvier, men de kommer ikke så tæt på, som dem der nærmest fløj rundt om ørerne på os her. 

Efter endnu en dukkert, hvor vi endte med at have 7 børn med i Piggervig, stod den på lagkage. Mums!

Dagen sluttede med en sidste dukkert fra badebroen. En dag lige efter mit hovede med lækker mad, øl i baggården, kage, overraskelser og masser af vand. 2 thoughts on “Fødselsdag🇩🇰🇩🇰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s