Jeg har forsømt jer:-(

Så kom det indlæg, der på mystisk vis forsvandt under skrivningen. Jeg har forsøgt at gengive det så godt som muligt, resten må I tænke jer til 😉

 

Da vi for tre år siden søgte stillingen som håndværker på øen, var det bl.a for at få mere tid sammen som familie og slippe for noget af det hverdagsstress, vi levede i. Langt hen ad vejen er det lykkedes. Vi har mere tid sammen, der er kommet mere ro på familien og vi voksne har fået det bedre både selv men i høj grad også sammen. Så der er ingen tvivl om, at det var den helt rigtige beslutning vi traf for 3 år siden. 

De sidste par uger har vi dog været tilbage i de logistiske udfordringer. Jeg har været i København sammen med Luna fra torsdag til søndag. Samtidig var Flemming på øen sammen med drengene. Torsdag havde de Victors ven til overnatning, da begge forældre ikke var på øen. Søndag skulle Flemming afsted, så drengene kom hjem til to forskellige indtil jeg kom hjem mandag. Søndag blev Luna sat på toget til Jylland, hvor hun overnattede hos den ene veninde til mandag og hos en anden veninde til torsdag. I de dage var hun med i sin gamle klasse. Flemming var på kursus i Esbjerg mandag til onsdag og hentede Luna torsdag efter at have været i Odense hos Mads. Fredag til lørdag var Luna sammen med sin kusine, lørdag i Legoland. Søndag skulle Flemming og Mads op på Mads’ kommende efterskole, hvorefter han tog Luna med over Køge og kom hjem mandag.  

I København overnattede vi hos min fætter og familie. Min fætters datter er samme alder som Luna og de hyggede sig. De bor i Snekkersten, så helt København er det jo ikke. Fredag ville vi så ind til København, men pga en signalfejl stod alle tog stille på hele Sjælland. Efter en times venten hoppede vi på en bus mod Helsingør. Her var vi ude at spise og shoppe. Bagefter gik vi hen på Kronborg. 

Som vinterbader måtte jeg jo lige afprøve faciliteterne i Snekkersten. Det var ok, men der var sand på bunden 😁😄

Inden vi skulle ind mod Valby nåede vi et besøg på Louisiana 

med efterfølgende frokost😊

Langt om længe blev klokken mange nok til at vi kunne tage toget ind mod Valby, hvor vi skulle til den længe ventede koncert med Rasmus Seebach. Desværre var toget forsinket, hvilket ikke faldt i god jord hos Luna. 

Men afsted kom vi, og vi havde en skøn aften med god stemning. 

Søndag trængte vi til at slappe af. 

Efter at have sat Luna på toget søndag, nåede jeg at besøge en veninde i Lyngby, inden jeg skulle mod Køge. 

Ugen hjemme med drengene gik med at arbejde. Jeg er startet i butikken og jeg fik arbejdet en del timer i den uge. Drengene nød at få lov til at spise frokost i kiosken et par dage mens jeg arbejdede. Fredag trængte jeg til en dukkert da jeg fik fyraften kl 17.45. Heldigvis var Anne Eva enig med mig i at det var fristende, så vi gik ud i klipperne sammen. 

Der var heldigvis nem aftensmad 😉

Lørdag trængte drengene til at blive forkælet, så jeg lavede en lagkage, som vor mor lavede den. Bunde med bananer, creme og marmelade. Der blev lige blandet lidt bær i flødeskummet. Lækkert😋

De næste par uger er også hektiske, men det er snart sommerferie, så det skal vi nok klare. Når vi skal væk fra øen begge to på samme tid, henter vi forstærkning i mine forældre til at styre tropperne herhjemme😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s