Entusiasme

ForĂ„r og efterĂ„r kan man vĂŠre heldig at se nogle sjĂŠldne fugle pĂ„ ChristiansĂž. Det er pĂ„ nogle bestemte tidspunkter, sĂ„ i de uger er der altid en stĂžrre eller mindre flok fuglefolk. SĂ„ledes ogsĂ„ i dette forĂ„r. 

I gĂ„r ankom Sebastian Klein sammen med et par andre til ChristiansĂž. Der gik ikke mange timer fĂžr der var et hit. Hvilket i fuglesprog betyder, at der er set en sjĂŠlden fugl. Det er Sebastian der har set den fĂžrst, og der gĂ„r noget tid fĂžr han helt fatter, at den er sĂ„ sjĂŠlden som den er. Det er en Sulphur-bellied warbler, pĂ„ dansk sinkianglĂžvsanger. Det er fĂžrste gang den er set i Europa. Normalt hĂžrer den til i Centralasien, sĂ„ det er noget af en flyvetur den har vĂŠret ude pĂ„. 

Er sĂ„ sjĂŠldent hit bliver hurtigt spredt i fuglekredse, sĂ„ i dag var der ca 20 fugleentusiaster med bĂ„den. De havde et mĂ„l for de 3 timer til bĂ„den sejlede igen, og det var at se fuglen. Det lykkedes heldigvis. Der havde ikke vĂŠret en spurvehĂžg eller anden rovfugl og spist den. 


Rygterne siger, at der er fuglefolk pĂ„ vej fra udlandet for at se fuglen. SĂ„ vi kan forvente flere kikkerter og store kameraer de kommende dage. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s