Entusiasme

ForĂĄr og efterĂĄr kan man være heldig at se nogle sjældne fugle pĂĄ Christiansø. Det er pĂĄ nogle bestemte tidspunkter, sĂĄ i de uger er der altid en større eller mindre flok fuglefolk. SĂĄledes ogsĂĄ i dette forĂĄr. 

I gĂĄr ankom Sebastian Klein sammen med et par andre til Christiansø. Der gik ikke mange timer før der var et hit. Hvilket i fuglesprog betyder, at der er set en sjælden fugl. Det er Sebastian der har set den først, og der gĂĄr noget tid før han helt fatter, at den er sĂĄ sjælden som den er. Det er en Sulphur-bellied warbler, pĂĄ dansk sinkiangløvsanger. Det er første gang den er set i Europa. Normalt hører den til i Centralasien, sĂĄ det er noget af en flyvetur den har været ude pĂĄ. 

Er sĂĄ sjældent hit bliver hurtigt spredt i fuglekredse, sĂĄ i dag var der ca 20 fugleentusiaster med bĂĄden. De havde et mĂĄl for de 3 timer til bĂĄden sejlede igen, og det var at se fuglen. Det lykkedes heldigvis. Der havde ikke været en spurvehøg eller anden rovfugl og spist den. 


Rygterne siger, at der er fuglefolk pĂĄ vej fra udlandet for at se fuglen. SĂĄ vi kan forvente flere kikkerter og store kameraer de kommende dage. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s