En aftentur med drengene đŸ’šđŸ’›

Victor og Albert har vĂŠret fulde af energi i dag. De ved lige prĂŠcis hvilke knapper de skal trykke pĂ„ for at irritere den anden. De kan efterhĂ„nden have en del dage, hvor det ikke er det store problem. Men i dag kom vores nye jolle til Ăžen og da Flemming ikke er hjemme, ville jeg ikke have den ud at sejle endnu. Det havde Victor meget svĂŠrt ved at hĂ„ndtere, sĂ„ det gik ud over Albert. Der kan han fĂ„ en reaktion, han kender og som derfor er tryg. 

Inden sengetid mĂ„tte de dog lige ud og brĂŠnde noget af krudtet af, sĂ„ vi tog en runde pĂ„ Ăžen, og det var en god beslutning😊


Vel hjemme blev de puttet uden problemer og er klar til en ny uge. 

Jeg vil snuppe et krus the og et stykke lagkage, og sĂ„ nĂŠrmer det sig ogsĂ„ sengetid for mig, sĂ„ jeg kan vĂŠre klar til en ny arbejdsuge. En af de nĂŠrmeste dage hĂ„ber jeg at fĂ„ tid til at genskabe det indlĂŠg jeg skrev tidligere, men som af uforklarlige Ă„rsager forsvandt. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pÄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s