En sommer-udfordring

I al den tid vi har brugt solcreme til Albert, har vi haft problemer med at finde en, som han kan tåle. Og det er ellers ikke fordi vi ikke har været omkring en del. De sidste 4-5 år har vi prøvet 2-3 forskellige hvert år. Vi har prøvet dyre og billige, øko og alm, apotekets og supermarkedets. Samme resultat hver gang: nældefeber-udslæt på store dele af kroppen efter to dage med solcreme. Så efter de der 2-3 forsøg har vi stoppet for den sommer, og Albert har klaret sig med kasket og tynde skjorter de fleste dage. For et par år siden snakkede jeg med apoteket, som var inde på, at det måske kunne være nogle af solfiltrende han ikke kan tåle. Så er det da heller ikke let. 

Sidste år fandt jeg endelig en solcreme, som Albert kunne tåle hele sommeren. Desværre var det en jeg fik, som var medbragt fra USA. Og den er snart tom😕

Jeg har fundet den på amazon, men jeg betaler altså ikke 25€ for fragt af en solcreme! Jeg kan ikke selv finde den andre steder, så nu sætter jeg min lid til jer😊 Det er denne solcreme, og det SKAL være nøjagtig magen til, for jeg tør ikke gamble med Alberts udslæt, hvis jeg kan undgå det. 

Så jeg giver en kop kaffe til den, der kan finde solcremen på nettet eller i en fysisk butik til en pris der er til at betale☕️

2 thoughts on “En sommer-udfordring

  1. Pingback: En uge i billeder | kringlet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s