En aftengåtur

Vi voksne i hjemmet er begyndt tit at tage en aftengåtur rundt på begge øer. I starten foregik det med lommelygte, men det er bestemt ikke nødvendigt mere. Nogle gange går vi og får snakket en masse ting igennem uden små ører, andre gange – som i aften – er det mere en stille snak om alt og intet. Flere gange måtte jeg dog lige stoppe snakken og turen, men når jeg får de her billeder ud af det, gør det ikke noget😊 

Månen over Kongens bakke. 

    
 
De sidste to billeder er taget samme sted, samme træ, men mod hver sin retning.  

   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s