Hygge hygge hygge

 Dagen har budt på en hel masse hygge💜 En lille smule oprydning og vasketøj, men ellers bare afslapning, nærvær og HYGGE. 

I formiddags hentede vi vores “nye” bænk. Den har stået i haven, men trængte til nye brædder, hvilket Flemming har sørget for. Vi har de sidste par år snakket om, at vi godt kunne tænke os et café-sæt i gaden, men har ikke fået gjort noget ved det. Nu har vi en bænk i stedet for😊

  
I eftermiddag trængte Albert til lidt ene-tid. Vi pakkede en kurv med ton sodavand, et tæppe og en bog og gik ud i Piggervig og satte os. Der var ro fra søskende og andre og vi nød begge en lille times tid sammen💛

  
    
 
Efter et par timers hyggeligt samvær med Badenymferne, lavede Flemming kaffe og kakao, og vi gik over til badebroen sammen med Luna og så solnedgangen. De sidste to billeder er taget lige efter hinanden mod henholdsvis SV og NV. Utrolig smukke farver. Jeg kan ikke få nok😊

   
    
   

2 thoughts on “Hygge hygge hygge

  1. Kære dejlige børn Jeg er så stolt af jer som forældre den måde I er over for jeres børn. Også den tid I giver for den enkelte. Det er også nogle meget flotte billeder knus

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s