De bedste frugtideer

Hver anden fredag får vi en kasse frugt fra Brugsen i Gudhjem. Vi har i noget tid snakket om, at vi skulle have hver uge. Vores børn spiser en hel del frugt. Victor kan spise rigtig meget, hvis vi ikke stopper ham, hvilket vi som regel får gjort når vi ser han henter det 3. æble på kort tid – 15-20 min. Så det er sjældent at en kasse holder en hel uge. Hver fredag får vi en kasse med blandet frugt og grønt fra købmanden. Vi havde ikke fået sat leveringen fra Brugsen op, da det så ud som om vi alligevel ville få i sidste uge – hvor vi ikke skulle have haft. Der var så ikke nogen kasse med, og da jeg ringede fortalte uddeleren, at der havde været noget rod i coop’s system, så han undrede sig også. I dag har vi så fået kassen fra købmanden, kassen fra denne uge OG kassen fra sidste uge! 

   
Lige nu har vi 30 pærer, 50 æbler, 20 blommer, 3 ananas, 6 kg appelsiner + det løse😳 Bananerne og blommerne skal vi/ungerne nok få spist, men resten er jeg da lige lidt udfordret på. Der skal helt sikkert bages appelsinkage efter denne opskrift fra min mor, men der skal jo kun bruges 2 appelsiner. En pæretærte er også oplagt, eller pære og æbler i både i fryseren. Men hvad så med ananas? Flemming foreslog frugtsalat, men der bliver rigtig rigtig meget, hvis der skal laves af 3 ananas, og der også skal andre ting i. Så gode ideer modtages gerne, så vi ikke brænder inde med en masse lækker frugt 😊

7 thoughts on “De bedste frugtideer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s