Uventede gæster :-)

Når man bor så langt ude som vi gør her på Christiansø, så er det ikke så tit der kommer uventede gæster – i hvert fald ikke gæster der ikke selv bor på øerne. Men det var næsten det der skete i vinterferien. 

For en måned siden vidste vi, at Mads ville komme hjem fra fredag til tirsdag. Han skulle også nå i sommerhus med familien i Odense, så han splittede sin ferie op.  Men skønt at have nogle dage sammen med ham igen 🙂

I starten af februar ringede et hold venner fra Jylland for at høre, om vi var hjemme i vinterferie. Det var planen, så de ville komme og besøge os. Da der var præstesejlads weekenden i uge 6 passede det fint med at de kom søndag. Så fra søndag til tirsdag var vi 11 mennesker i huset. Det var vildt hyggeligt og børnene hyggede sig sammen. De nåede både at se øen i blæsevejr og i smukt stille vejr med blå himmel. 

  
    
 

Fredag i uge 6 ringede børnenes kusine og spurgte om hun måtte komme sammen med farfar om torsdagen og blive til mandag. Og det måtte de selvfølgelig gerne. Så vi nåede lige et par dage, hvor vi slappede af, fik trukket støvsugeren og gjort klar. 

Luna var rigtig glad for at få besøg af Louise, og de nød at være sammen i flere dage. Bl.a fik de bagt et par gange, hvilket vi andre nød godt af.  

 
Helt uventede gæster var det ikke, men med vores adresse kan det vist ikke blive ret meget mere uventet på denne årstid. Der skal nu ikke herske nogen tvivl om at vi alle nød besøgene og ikke vil have været dem foruden. Vi ser det som et privilegium, at vi har mulighed for at komme tættere ind på vores gæster fordi vi tit har mindst et døgns tid sammen end, end hvis vi bare er sammen en aften. 

Tak for besøgene 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s