Lakridssmåkager – mums

Igår aftes havde jeg planlagt lidt hygge med Victor, så Albert og Flemming kunne få bygget Alberts julegave færdig. Det har virkelig været en udfordring for Victor, at det var Alberts LEGO. Jeg kan godt forstå ham, for den er også virkelig sej.    
 Der er brugt ca 2800 klodser og den vejer ca 2,8 kg. 

Men jeg havde jo den her aftale med Victor, og var ret åben overfor hvad vi kunne lave. Victor ville gerne bage småkager med lakrids. Så han fandt iPad’en og søgte lidt rundt. Vi fandt frem til at Meyers lakridssmåkager med mørk chokolade lød lækre. Så igang med at finde ingredienserne og få det hele rørt sammen. Vi nåede det, så Victor lige kunne nå at smage en enkelt inden sengetid. I dag har han så fået nogle med til klassen.  Men jeg tror da lige jeg er nød til at lave en dobbeltportion en dag inden alt for længe. 

   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s