Adventsfest

I går var der adventsfest på Månen. Det er menighedsrådet der står for det, og skolebørnene går Lucia. Det er første gang vi er på øen, så vi glædede os meget til det. Luna skulle være luciabrud, så de seneste dage har vi snakket en del om dengang jeg selv var luciabrud. Dengang var det levende lys, og jeg husker tydeligt, hvordan min mor kæmpede for at få stearin ud af mit hår. Jeg har bestemt ikke noget imod og slippe for den del af det. 

   
   
Bagefter var der kaffe og kage og vi sang et par julesalmer sammen. 

  
En rigtig god oplevelse som vi skulle være over to år om at nå til. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s