Første gang, men bestemt ikke sidste

Som følge af den pavlova som Luna bagte i sidste uge, var der en del æggeblommer, der skulle bruges. Om fredagen får vi en frugt/grønt kasse i butikken. I fredags kom der lidt ekstra røde grape. Tom for ideer spurgte jeg på slyngebarn efter forslag. Og valget faldt på is. Arla har en opskrift på is med rød grape så det var dejligt nemt. 

Når nu jeg havde gang i en rimelig stor mængde, så kunne jeg lige så godt prøve lidt forskellige varianter. Så de små skåle er kun med rød grape. En lille smagsprøve til dessert. Den lille af de aflange er med rød grape og lakridspulver. Og den store har sammen med rød grape fået marcipanstykker i. Jeg glæder mig til at smage det. De små var i hvert fald dejligt friske 🙂 Velbekomme 😉

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s