Lidt om en pige der hedder Luna

Som de fleste nok ved, så har vi en datter på 11 år, der hedder Luna. Hun er den ældste pige på øen, så det kan godt blive lidt kedeligt og ensomt. Men det forsøger vi efter bedste evne at forebygge, ved at mor og datter lave pigeting sammen. Nogle gange er det neglelak eller håret der skal sættes, andre gange er det en film vi ser sammen uden drengene. I weekenden bagte vi. Luna havde set en opskrift på nettet på pavlova. Hun elsker at se alt muligt med kager, så alle udsendelser med Mette Blomsterberg og bagekonkurrencer har hun set. Om det er den vej rundt opskriften på pavlova er fundet ved jeg ikke. Men prøves det skulle den 😉 Vi havde en del granatæble, der skulle bruges, og vi blev enige om, at det kunne være godt på toppen af en pavlova. Opskriften fandt vi på arla.dk. Og jeg fik den geniale ide at lave det som en lagkage, så det blev dobbeltportion. Det er meget!! For meget! Luna lavede det meste selv. Og selvfølgelig skulle de sprøjtes ud på bagepapiret.  

 
Da bundene var færdigbagte, måtte jeg konstatere, at en lagkage ikke var realistisk. I stedet for gemte vi den ene bund til lørdag. Der blev pisket creme og pyntet med appelsinskiver og granatæble. Mums det vat lækkert!  

  
På øen er vi så heldige, at vi har Marie 🙂 Det er der mange grunde til, men en af dem er, at hun spiller og underviser i cello. Det har været et stort ønske fra Luna at lære det. Efter efterårsferien fik jeg endelig bestilt en cello til Luna. Og så var det bare at vente. Og ventetiden føltes meget lang, når man glæder sig. Men endelig kom der en stor pakke med Peter.  

 

Det var en meget glad pige, der endelig kunne komme igang med sin cello 🙂  
Og der øves koncentreret hver dag efter skole.  

 

Nu glæder hun sig til, hun er god nok til at spille sammen med Asta og Frida, som begge har spillet et år mere. Men uden at have forstand på det, så lyder det til at det falder hende nogenlunde nemt her i starten. 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s