Endnu en skoletur

I dag har vi vinket farvel til øens skolebørn. I løbet af skoleåret er de på 2-3 ture væk fra øen. Nogle gange til Bornholm på madskole eller Bornholms Efterskole. Andre gange går turen lidt længere væk – til Danmark, som Albert siger 🙂 

Denne gang går turen til  Gerlev legepark mellem Slagelse og Skælskør. Det er eleverne selv, der har været med til at beslutte destinationen. Det er nemlig elevernes fortjeneste at denne tur er blevet en mulighed. Sidste år havde skolen to uger med Aktiv rundt i Danmark op til efterårsferien. Og Christiansø Skole blev den mest aktive skole, hvilket udløste en præmie på 10.000,- Du kan læse mere på skolens hjemmeside, hvor du også kan se et billede fra den dag, Sebastian Klein kom forbi og ønskede tillykke med præmien.

Endelig kom dagen hvor de skulle afsted. Det er altid lidt specielt, når alle forældrene står og siger farvel og vinker til hele skolen. Og de kommende dage er der meget stille på de små øer i Østersøen. 

   

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s