Georg Stage – for en kort bemærkning

De fleste år kommer skoleskibet Georg Stage til Christiansø som afslutning på deres togt. Sidste år kom de ikke, så i år har jeg gået og glædet mig til at de kom. Det faldt så desværre sammen med en af mine efterhånden utallige ture væk fra øen 😦 Men jeg er effektiv når jeg er væk. På ni dage når jeg 3 forskellige lægebesøg med forskellige børn, et sølvbryllup, parentday og åbningsceremonie på World Council for Gifted and Talented Children. Og selvfølgelig hygge med forskellige bl.a ældsten 🙂

Nå men inden jeg tog afsted sammen med Luna, nåede vi at se Georg Stage komme sejlende til øen 

 

Der var andre end os, der stod klar til at se det store skib ankomme 

 
De næste billeder taler vist for sig selv 😉 

    
    
    
    
    
 
Den er god nok…der er to, der er kravlet op i toppen

  
Det sidste billede har jeg lige fået fra Flemming. Det er fra Albert og Flemmings tur rundt om Christiansø i havkajak.  

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s